bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Trainingen

De Gastvrijheid Academie biedt trainingen voor management en medewerkers in de horeca, toerisme, zorg, zakelijke dienstverlening, retail en overheid: van praktische handelingen en vaardigheden tot gedrags- en verkooptrainingen.

Lees meer...
 
Presentaties | Gastsprekers | Trainers

De gastsprekers van de Gastvrijheid Academie zijn gepassioneerde ondernemers die dagelijks Gastvrijheid op een hoog niveau in de praktijk brengen. Ze weten dat het niet altijd makkelijk is om gasten/klanten/clienten elke keer weer...

Lees meer...
 
E-learning

De Gastvrijheid Academie is uw partner bij het ontwikkelen en implementeren van e-learning en beschikt over eigen e-learning licenties waarvan externe partijen/opdrachtgevers gebruik kunnen maken.

Lees meer...
 
Mystery Visit

Met de mystery bezoeken van de Gastvrijheid Academie verbetert u uw bedrijfsvoering. Wij leggen de knelpunten bloot maar geven ook aan waar u uw medewerkers mee kan complimenteren.

Lees meer...
 
MBO onderwijs

De Gastvrijheid Academie heeft een landelijk netwerk waarmee MBO opleidngen (BBL-scholingstrajecten) op maat aangeboden kunnen worden. Het betreft dan gesubsidieerd beroepsonderwijs op niveau 2, 3 of 4.

Lees meer...