bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Trainers | Coaches
Niek van den Adel

Een verhaal met impact!

Niek van den AdelNa zijn studie hotel management trok Niek van den Adel de wijde wereld over van Europa tot Amerika en van Afrika tot Azië om te leren van de verschillende vormen van gastvrijheid. Met 15 jaar ervaring als medewerker, trainer en spreker volgde al snel de conclusie dat we onze gasten alleen maar vrijheid kunnen laten ervaren als de mens, de medewerker, daar echt toe bereid is.

Lees meer...
 
Bianca Cuperus

Sales en marketing expert gastvrijheidbranche

Bianca CouperusBianca Cuperus heeft een uitgebreide carrière van meer dan 15 jaar in de internationale-  en nationale hotellerie, zoals Sales Director bij NH Krasnapolsky en de laatste 5 jaar Sales Manager Nederland van AC Restaurants & Hotels.

Lees meer...
 
Hans Leenhouts

Hans Leenhouits | Gastvrijheid AcademieIemand moet het zeggen!

Met ruim 25 jaar ervaring in de horeca, adviseert en coacht Hans Leenhouts (startende) horeca-ondernemers, traint horeca- en zorg-ondernemingen en helpt bij het verbeteren van kwaliteit en financieel / sociaal rendement.

Lees meer...
 
Odilia Brundel

Gastvrijheid zit in je genen en komt vanuit je hart

Odila van BrundelEten, drinken, lifestyle, sfeer en beleving lopen als een rode draad door haar leven. Vanaf kind af aan is zij met gastvrijheid bezig. Op de middelbare school had zij al jong een baantje in de horeca. En tijdens haar studie Hotel en Facility management wist ze zeker dat ze heel snel een eigen zaak wilde. Zij ging haar droom waarmaken..

Lees meer...
 
Gwen van Lammeren

Personal coach in de hospitality business

Gwen van LammerenGwen van Lammeren heeft ruim 10 jaar in de internationale hotellerie gewerkt. Vervolgens 5 jaar in human resources, o.a. als Vestigingsmanager van Uitzendbureau Content in Maastricht. Hier ontdekte zij haar passie voor coachen door bij de intake vooral te achterhalen wat iemand bezielde met betrekking tot werk.

Lees meer...
 
Wouter Olland

Wat ik doe?

Wouter OllandMensen inspireren en uitdagen de dingen iets (of heel erg) anders aan te gaan pakken. Is dat lastig? Absoluut. Doe dit nu al weer 10 jaar en moet zeggen dat elke situatie weer anders is. Dus wat mij betreft geen 'standaard aanpak' maar maatwerk!

Lees meer...