bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg
gvaca03_850.jpg

Welkom bij de Gastvrijheid Academie: omdat gastgericht én gastvrij werken werkt en iedereen méér verdient: gasten, medewerkers en ondernemers.  

Een nieuw initiatief met presentaties, workshops, trainingen, onderwijs en e-learning voor iedereen die werkzaam is in de horeca, toerisme, zorg, zakelijke dienstverlening of overheid.

Juist in deze tijd waarbij gastvrijheid steeds belangrijker wordt en waarbij bedrijven en organisaties het verschil moeten maken. Samen zullen de ondernemers/management, medewerkers en gasten (klanten, clienten) het moeten maken! Als ondernemer/ manager wilt u blijvend resultaat behalen uit de gezamenlijke inspanningen, samen met uw medewerkers.Dat kan bij de Gastvrijheid Academie! Elk bedrijf is uniek en kan iets moois bieden op het gebied van de gastvrijheid en gastgerichtheid. Daarom geloven we in maatwerk en partnerships. Verandering heeft tijd en discipline nodig en daarom werken we met vele ervaren professionals uit de diverse sectoren zodat de opdrachtgever een trainer / opleider krijgt die weet hoe het in de praktijk werkt.

Wilt u meer weten?
Mail dan naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en we bespreken graag onze specifieke aanpak
voor verbetering van de gastvrijheidsbeleving in uw bedrijf of organisatie.

 

De Gastvrijheid Academie: omdat iedereen van gastvrijheid houdt!