bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Gwen van Lammeren

Gwen van LammerenPersonal Coach in de hospitality business.
Gwen van Lammeren heeft ruim 10 jaar in de hotellerie gewerkt , o.a. als directie assistent op Landgoed Lauswolt, Conference & Banqueting Sales Manager in het SAS Royal Hotel Amsterdam en Hotel Manager van Hotel Beaumont in Maastricht.

Vervolgens 5 jaar in human resources, o.a. als Vestigingsmanager van Uitzendbureau Content in Maastricht. Hier ontdekte zij haar passie voor coachen door bij de intake vooral te achterhalen wat iemand bezielde met betrekking tot werk.

Individuele coaching van professionals
Sinds 2001 is zij zelfstandig coach in de gastvrijheids-industrie. Door haar commerciële en leidinggevende werkervaring begrijpt zij wat er in organisaties leeft.

Zij komt uit een horeca familie en heeft al op jonge leeftijd ervaren wat een speciale wereld het is met het unieke kenmerk dat je er geen voorraad van kunt aanleggen en dat je iedere dag, zeven dagen in de week op hetzelfde hoge niveau moet presteren. Als onderdeel van haar opleiding aan de Hogere Hotelschool Den Haag heeft zij haar managementstage gelopen bij The Ritz Carlton Buckhead in Atlanta, Georgia, VS.

Ladies and gentlemen serving...
Het credo “ Ladies and gentlemen serving ladies and gentlemen” heeft grote indruk op haar gemaakt. Deze mentale instelling staat naar haar mening aan de basis van een succesvolle invulling van een functie in de horeca. Mensen te helpen hun drijfveer te hervinden en samen te zoeken naar hun talenten is wat zij enorm leuk vind. Gwen is een pragmatische coach die graag met gevoel voor humor en relativering werkgerelateerde vragen aanpakt.