bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Odilia Brundel

Professional in gastvrijheid, (interim) horeca manager, event organisator

Odilia BrundelGastvrijheid zit in je genen en komt vanuit je hart
Eten, drinken, lifestyle, sfeer en beleving lopen als een rode draad door mijn leven. Vanaf kind af aan ben ik met gastvrijheid bezig. Op de middelbare school had ik al jong een baantje in de horeca.

En tijdens mijn studie Hotel en Facility management wist ik zeker dat ik heel snel een eigen zaak wilde. Ik ging mijn droom waarmaken..

Michelin ster
Van heel eenvoudig tot de top van het segment. Samen met mijn echtgenoot heb ik Restaurant de Fuik te Aalst (Gld) op een van de mooiste locaties van Nederland opgebouwd. Het is vergelijkbaar met “Champignons League spelen”. Absolute hoogtepunten in deze periode waren de aansluiting bij het verbond Alliance Gastronomique en de waardering van een Michelin ster. Jarenlang heb ik samengewerkt met de allerbeste restaurants en hotels in binnen- en buitenland.

De passie voor het vak gaat nooit over
Sinds begin 2012 houd ik me bezig met alles rondom het begrip gastvrijheid. Gastvrijheid verbindt mensen en is een sleutel tot een beter resultaat.

Met mijn kennis en ervaring wil ik vanuit het begrip gastvrijheid personen en bedrijven helpen met het maken van een professionaliseringsslag.

Veelzijdig in gastvrijheid
Ik hou me graag bezig met de organisatie, uitvoering en bewaking van bijzondere ontvangsten of meerdaagse evenementen. Maar ook voor het ontwikkelen van gastvrijheidsconcepten voor de horeca, zorg, retail en zakelijke dienstverlening stel ik graag mijn ervaring ter beschikking.