bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Niek van den Adel

Niek van dcen AndelNa zijn studie hotel management trok Niek van den Adel de wijde wereld over van Europa tot Amerika en van Afrika tot Azië om te leren van de verschillende vormen van gastvrijheid. Met 15 jaar ervaring als medewerker, trainer en spreker volgde al snel de conclusie dat we onze gasten alleen maar vrijheid kunnen laten ervaren als de mens, de medewerker, daar echt toe bereid is.

Impact
Na een ongeluk in 2010 werd hij rolstoelgebonden en ervaarde zo gastvrijheid binnen de zorg van de andere kant, namelijk de patiënt. Hij weet gepassioneerd, met een traan en een lach te trainen en te spreken over hoe we met mensen nu eigenlijk met elkaar om gaan. Wat voor een impact kunnen medewerkers nu echt hebben op onze gasten? Hoe zorgen we ervoor dat iedere medewerker in zijn kracht komt te staan en zich welkom voelt?

Doen!
Veel lachen, veel leren maar voornamelijk: Doen! Dat is zijn motto. Laat u verassen door zijn levenskracht, laat u inspireren door zijn verhalen en voelt u vooral heel erg welkom.

Laat u inspireren
Niek is bij de Gastvrijheid Academie betrokken als spreker, trainer en coach en wordt ingehuurd om (groepen) medewerkers mee te nemen in het avontuur dat "Gastvrijheid" heet: nooit saai en altijd weer verrassend!