bg_pages_18-50_1920-1250_40.jpg

Recente (re)tweets!

Presentaties | Gastsprekers | Trainers

De gastsprekers van de Gastvrijheid Academie zijn gepassioneerde ondernemers die dagelijks Gastvrijheid op een hoog niveau in de praktijk brengen. Ze weten dat het niet altijd makkelijk is om gasten/klanten/clienten elke keer weer 100% tevreden te stellen en zelfs hun verwachtingen te overtreffen.

 
karen rommeKaren Romme
Auteur en bedenker van "Calimeromarketing"

Bianca CuperusBianca Cuperus
Sales en marketing expert voor
de gastvrijheidsbranche

 

Andreas OerlemansAndreas Oerlemans
Een food en horecaman in hart en nieren, maar ook iemand met een hele brede scoop. Spreker die een groot publiek kan boeien.

Roberto PayerRoberto Payer
Directeur Hilton Amsterdam.
ronald van den hoff 150-150Ronald van de Hoff
Mede-eigenaar Seats2Meet en Mindz.com, auteur Society 3.0
Magda BermanMagda Berman
Etiquette deskundige, auteur Welkom! Gastvrijheid, de sleutel tot succes

roland peijnenburg 150-150Roland Peijnenburg
Eigenaar Alliance Gastronomique Restaurant "De Zwaan"

 

Haje de JagerHajé de Jager
Directeur-eigenaar Haje
Hotels, Restaurants & Shops, Plaatsvervangend lid SER, Oud-voorzitter KHNDoor hun enthousiasme, passie en discipline zijn ze erin geslaagd om een organisatie neer te zetten waarbij management en medewerkers gezamenlijk werken aan het blij maken van mensen! Alleen op deze wijze kunt u toegevoegde waarde bieden met goede toekomst perspectieven.

Deze sprekers, met een achtergrond in de horeca, zorg en zakelijk dienstverlening, willen graag hun kennis en passie overbrengen, hun ervaringen met u delen en inspirerende voorbeelden laten zien. Verrijk uw seminar, bijeenkomst of training met deze verhalen. Laat u en uw medewerkers zich in het hart raken om ook die verandering op het gebied van gastvrijheid/gastgerichtheid in te zetten. Of zoals we altijd zeggen: het gaat om de Hearts, Minds & Hands. 

Afhankelijk van het onderwerp, bedrijfscultuur en visie kunnen we aan de hand van een persoonlijk gesprek u een selectie van onze sprekers voorstellen.

Tevens kunnen zij ook als dagvoorzitter of in een discussiepanel ingezet worden.

Om van Nederland een gastvrijer land te maken en organisaties gastgerichter te laten werken willen onze sprekers en trainers u graag inspireren.